06-22178563 info@aupro.nl

Over Erik:
Op mijn 15e had ik al m’n eerste baan bij een autobedrijf en na het afronden van mij opleiding heb ik bij diverse autobedrijven de nodige ervaring opgedaan. Steeds vaker werd ik gevraagd om auto’s te onderhouden en daarom heb ik 2012 Aupro opgericht. Dit deed ik naast m’n fulltime baan in loondienst. Een paar jaar geleden ben ik van 5 naar 4 dagen gegaan bij m’n werkgever en de volgende stap zou 3 dagen in loondienst kunnen zijn, maar dan ben je 50 geworden en dan kijk je naar wat je aan het doen bent en naar wat je het liefst wil doen en dan ligt mijn passie bij Aupro en daarom heb ik besloten om hier fulltime mee bezig te gaan. 
Persoonlijk:
Sinds 1991 ben ik getrouwd met Margriet, die het financiële deel van Aupro regelt. Samen hebben wij drie inmiddels volwassen kinderen, Mark, Dennis en Joyce. De jongens doen diverse klusjes en daarnaast regelt Mark de ICT, zorgt Dennis voor een welverdiende massage op z’n tijd en Joyce doet de communicatie.

Geschiedenis Aupro:

In 1991 ging ik in Bolsward wonen en werd ik hier en daar gevraagd om auto’s te repareren. Soms kon dat bij iemand in een garage, maar vaak lag ik ook gewoon op straat onder een auto. Op een gegeven moment kon ik een garage met een smeerput bij iemand huren, daar kon ik m’n spullen kwijt en zo had ik een vast adres. Na een paar jaar werd dat te klein en zo verhuisde ik op 1 maart 2013 naar De Wymerts 2G in Bolsward. Een grote loods van 150 m2, wat een ruimte! Ik begon met 1 brug en een paar jaar later kwam daar een grotere brug bij, zodat ik ook bedrijfsbussen kan onderhouden. En nu een paar jaar later ben ik er uit gegroeid en ben ik per 1 juni 2021 verhuisd naar Industriepark 1b. We gaan zien wat het brengt…